Jildau logo

Stoelmassage

Stoelmassage

Met veel plezier brengen Christa Verver en ik een stukje ontspanning door middel van stoelmassages. Dit kunnen we op iedere locatie aanbieden, van bedrijven, thuis als op onze boerderij Verbaarum.

De stoelmassage is een korte behandeling van rond de 20-30 minuten waarbij we hoofd, nek, schouders en rug masseren om gauw ontspanning in lichaam en geest te brengen.
Veel bedrijven zetten de massage in ter preventie van ziekteverzuim door de medewerkers op regelmatige basis deze zeer effectieve ontspannende massage te bieden. 
We merken dat een stoelmassage een toegankelijke manier van masseren is waarbij mensen kunnen blijven zitten en de kleding aan kunnen houden. We treffen geregeld mensen die nog nooit in aanraking zijn geweest met massage en deze vorm goed kunnen ontvangen.

Bij bedrijven kijken de medewerkers vaak uit naar onze komst om op de stoel te mogen komen zitten en in diepe ontspanning weer rustig terug te keren naar hun werkplek. We merken beide dat de er een waanzinnig positief verschil zit tussen de start van de massage en het moment dat ze de stoel weer verlaten!

Naast dat het ontspanning geeft in het moment zelf, moedigen wij de medewerkers ook aan om goed te voelen hoe ze zich voor- en na de behandeling voelen en ze de verschillen in spanning en ontspanning actief leren waarnemen en tijdens het werk af en toe zelfstandig terug kunnen schakelen naar een ontspanning houding. 

We kunnen 3 medewerkers per uur behandelen;

Per uur rekenen wij 65 euro inclusief BTW.